Sjaloteket

VAD ÄR ETT SJALOTEK?

Ett sjalotek fungerar ungefär som ett vanligt bibliotek, men här hyrs istället bärdon ut. Vilka bärdon som finns för uthyrning kan ni hitta i Album. Jag står även till tjänst med handledning i grunder för barnbärande.

HUR FUNGERAR DET?

Om Du vill hyra ett bärdon kan Du ta kontakt Här.
Efter att vi kommit överens om hur länge Du vill hyra bärdonet görs betalning via Swish, och bärdonet hämtas av Dig eller skickas till Dig med spårbar frakt. Bärdonet skall lämnas tillbaka personligen, eller skickas tillbaka med spårbar frakt. Hyrtiden räknas från den dagen paketet anlänt till ombud , och skall överlämnas/skickas sista dagen som är avtalad.

Om Du vill ha handledning i grunder för barnbärande kan du ta kontakt HÄR.
Debitering 200 kr i förskott och resten vid konsultationen.

OBS!
Bärdon uthyres endast inom Sverige.

VAD KOSTAR DET?

UTHYRNING

Dina personuppgifter hanteras enligt den nya Dataskyddsförordningen, och samlas in i syfte att kunna skicka information som berör den direkta verksamheten som Enköpings Sjalotek erbjuder samt för att kunna skicka/ta emot bärdon. Du kan som kund när som helst be om att få dina uppgifter borttagna. Dina uppgifter kommer aldrig att hanteras av eller vidarebefodras till tredje part.
Hyrkostnad varierar för olika bärdon och beroende på hur länge bärdonet hyrs ut. Information om hyrkostnad kan hittas för varje enskilt bärdon, under ”Uthyrning”. Skulle ett bärdon komma till skada och som inte går att reparera blir låntagaren betalningsskyldig för bärdonets hela värde. Om bärdonet får fläckar som inte går bort med tvätt, eller andra mindre skador såsom trådöglor, trasiga trådar, bitmärken, trasiga knäppen blir låntagaren betalningsskyldig med ett maxbelopp på upp till en fjärdedel av bärdonets värde. Detta belopp varierar beroende på hur stor skadan är.
Skall bärdonet skickas står låntagaren för frakten både tur och retur, antingen med Postnord Skicka Lätt 116 kr (upp till 1 kg) eller Skicka Small 190 kr (upp till 2 kg). Om frakten blir högre så får vi ta ett samtal kring detta.


KONSULTATION I BARNBÄRANDE

Jag är utbildad bärabarn handledare genom Slingababy UK och Carried och innehar certifikat.

Kostnad jag tar ut för detta är 500 kr/ 60 minuter rabatterat pris för 2 timmar är 800 kr.. Detta sker hemma hos er, eller på lämplig offentlig plats. I enstaka fall kan konsultation genomföras hemma hos mig. Kostnad för resväg kan tillkomma om du bor utanför Enköpings Tätort, med 20 kr/mil och gäller resa t/r.

Jag erbjuder också kortare konsultationer genom videosamtal. För detta tar jag ut en kostnad på 75 kr/samtal

I handledningen utgår vi ifrån det behov ni har och vad ni vill lära er, här är exempel på grunder för barnbärande och vad som kan vara med i handledningen:
– Ett säkert bärande för barn och bärare.
– Genomgång av trikåsjal
– Genomgång av basknyt med vävd sjal
– Genomgång av bärsele
– Genomgång av Meh Dai
– Genomgång av ringsjal